Persondataforordningen og GDPR

Dine rettigheder som klient er vigtig for Body N'Balance, og den 25. maj 2018 trådte den meget omfattende persondatabeskyttelses lovgivning i kraft, og som massør, kosmetiker og alternativ behandler, gælder denne lovgivning selvfølgelig også. 

Jeg Dianna Sjøgren Pedersen er som indehaver af Body N'Balance den dataansvarlige.

Body N'Balance behandler personhenførbare og personfølsomme oplysninger om dig som klient, og vi overholder alle regler omkring opbevaring, brug of indsamling af dine persondata i vores virksomed. 

Hvilke oplysninger registrere og opbevares:

- Dit navn, mail og telefonnummer vil blive registreret i forbindelse med bookinger hos os.
- Vi behandler personfølsom data, da vi udfører sundhedsydelser og herigennem har et retsligt grundlag for at føre journal.
- Vi fører journal men kun med den info der er relevant for juridisk at kunne dokumentere at det er en sundhedsydelse der bliver udført samt for fortsat at give en så god en behandling som mulig.
- Journalføring består f.eks. af type og varighed af din behandling, skader, skavanker og reaktioner i forhold til din behandling, anbefalinger du modtager i forhold til din behandling, produkter og relevante reaktioner på disse produkter. Der kan endvidere være oplysninger vedr. allergier eller andet der har relevans for fremtidige behandlinger hos os.
- -journalføringen slettes efter 60 måneder automatisk og på daglig basis.
- Vi sender kun nyhedsbreve til dig som er tilmeldt det, og du kan altid afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet.
- Vores hjemmeside indsamler cookies til brug i Google analytics og Adwords, og det informeres du om på vores forside, hvor du samtykker.
- Vi bruger ikke persondata fra Facebook, Messenger eller Instagram udenfor det pågældende medie. Vi giver kun vindere og relevante personer besked via det pågældende medie.
- Vi har aldrig solgt eller videregivet personoplysninger hverken i form af mail, numre eller andet.
- Vi har databehandleraftaler med vores vigtigste samarbejdspartnere Geckobooking (som opbevarer persondata vedr. vores webshop, booking, kassesystem og journalføring).
- Ved henvendelse til klinikken (Dianna) kan du altid blive slettet eller få en kopi af din journal hos os.

Herunder gennemgåes, hvordan Body N'Balance forholder sig til den nye databeskyttelsesforordning pr. 25. maj.

1. Body N'Balance opbevarer og behandler relevante personoplysninger i forhold til vores behandlinger.

2. Body N'Balance behandler personoplysninger i form af navn, telefonnummer og email på vores klienter. Vi fører journal på behandlinger, men altid kun i forhold til den specifikke behandling klienten modtager. Vi videregiver aldrig nogen former for personfølsomme oplysninger til andre end klienten selv. På vores hjemmeside deler vi oplysninger med Google analytics i form af cookies, som der tydeligt samtykkes til ved brug af hjemmesiden.

3. Registrerede har altid og kan altid få enhver information, vi har registreret. Dog gemmer vi kun journaler i 60 måneder, hvorefter vores system automatisk sletter gammelt journalføring. Du kan altid henvende dig til Dianna Sjøgren Pedersen, som Dataansvarlig hos Body N'Balance.

4. Vi opfylder dine rettigheder og du har altid:
• Retten til at modtage oplysning om en behandling af dine personoplysninger (oplysningspligt)
• Retten til at indsigt i dine personoplysninger
• Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget
• Retten til at få dine personoplysninger slettet
• Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
• Retten til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser, herunder profilering
• Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet)

5. I vores behandlinger indenfor alternativ behandling og kosmetiske ydelser har vi grundlag til at behandle relevante personoplysninger.

6. Vi indhenter samtykke til at behandle nødvendige og relevante persondata ved booking af behandlinger og som beskrevet hos Datatilsynet på dette link: https://www.datatilsynet.dk/fileadmin/user_upload/dokumenter/12_spoergsmaal_-_GDPR.pdf

7. Vi behandler ikke persondata om børn.

8. Vores udbyder af booking system opbevarer al data krypteret og har ansvaret for at overholde databeskyttelsesforordningen. Geckobooking og Body N'Balance har skriftlige aftaler om overholdelse af GDPR.

9. Vores registrering af persondata er ikke forbundet med risici, og der bliver ikke giver nogen former for personlige data i form af navn, nummer, mail eller journal til udefrakommende virksomheder eller myndigheder uden din udtrykkelige samtykke. Den kan kun indhentes via DPO Dianna Sjøgren Pedersen.

10. Databeskyttelse af alle informationer er indtænkt i vores daglige rutiner og procedure. Kun den dataansvarlige har adgang til personfølsomme oplysninger, og kun den dataansvarlige har adgang til økonomiske udtræk, og informationer der relaterer sig direkte til bogføring og regnskab hos Body N'Balance. Cookies på vores hjemmeside bruges udelukkende til at forbedre vores hjemmeside i form af info til Google Analytics.
Vores udbyder Geckobooking.dk opbevarer alle bookinger og journaler på Body N'Balance's behandlinger og klienter. De overholder ligeledes databeskyttelsesforordningen pr. 25. maj 2018. Der er indgået skriftlige aftaler imellem Body N'Balance og Geckobooking vedrørende overholdelsen af GDPR.

11. Indehaver Dianna Sjøgren Pedersen er Body N'Balance's Databeskyttelsesrådgiver.

12. Vi driver kun virksomhed i Danmark og er underlagt GDPR og til hver en tid anden lovgivning på området.

Er du i tvivl om noget eller føler du at der mangler informationer i ovenstående, så må du meget gerne kontakte Dianna Sjøgren Pedersen på dianna@bodynbalance.dk for svar og korrigering.


Med venlig hilsen

Dianna Sjøgren Pedersen, Indehaver af Body N'Balance

​​VI BESTRÆBER OS PÅ AT HAVE LEDIGE TIDER PÅ DAGEN,

SÅ TJEK VORES KALENDER OG BOOK EN TID ALLEREDE NU!

​☏ Tlf.: 71 72 76 78

✉ E-mail: info@bodynbalance.dk

CVR: 38833405

Adresse:

Blegdamsvej 84

2100 København Ø

​Åbningstider:

​Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 

Telefon tid fra 8:30 - 14:00  på åbne dage

​Body N' Balance

Blegdamsvej 84,

2100 København Ø​