Ansigtsbehandlinger med Dr. Baumann

- Her hos Body N'Balance skræddersyer jeg altid behandlingen til netop din hudtype, tilstand og behov.

Med mine mange års erfaringer inden for hudpleje, ligger jeg stor vægt på at give din hud dens naturlige glød tilbage, afspænde ansigtsmuskulaturen og sætte huden i balance.Vi er alle forskellige og derfor yder jeg altid mit bedste for at du får det bedste resultat! Derfor skal der også tages hensyn til at jeg som din behandler kan ændre en smule i den behandling du har booket, hvis der er behov for det. selvfølgelig i sammenråd med dig som klient.

Som klient kan du vide dig tryg i at Dr. Baumann-produkterne er allergivenlige, og tit kan tåles af de personer der ikke tåler normal hudpleje og at produkterne er:

· uden kemisk konservering
· uden parfume
· uden mineralske olier
· uden indholdsstoffer fra dyr
· uden overflødig emballage

Dr. Baumannn udvælger råstoffer, som har mindst mulig risiko for at give allergi. Dr. Baumann har en høj hudtolerance og kan ofte tåles af personer, som normalt ikke kan tåle hudplejeprodukter. 


Indenfor kosmetik er især parfumer og en række kemiske konserveringsstoffer skyld i allergi. Derfor har Dr. Baumann kosmetik brugt omfattende ressourcer på at gøre produkterne holdbare uden kemisk konservering og uden parfume.

Dr. Baumann Forschung har igennem flere års forskning og erfaring banet vejen med bionome produkter. I vores bionome produkter giver vi Dig som forbruger sikkerhed for, at alle produkter er non-comedogene. 

Produkterne er ligeledes uden skadelige kunstige farvestoffer og parfumestoffer, uden mineralske olier og lanolin og uden kemiske konserveringsmidler.

Dr. Baumann hudpleje serien er den store generelle serie som kan benyttes af alle og især fra 25+ til 45

Dr. Baumann SkinIdent hudpleje serien er den generelle serie til den modne hud fra 35+

Bionome produkter er udviklet med miljøet i tankerne og Dr. Baumann Forschung sikrer, at alle planteudtræk er fra rene kilder.

Dr. Baumann Forschung anvender udelukkende naturlige planteolier, derved minimeres allergi risikoen, og der opnås større hud tolerance. 

Produkterne er ligeledes fremstillet uden dyreforsøg og uden overflødig emballage Vi stiler mod højere, ”Bionom skønheds-pleje”.

Ansigtsbehandlinger og tillægsbehandlinger

Almindelig ansigtsbehandling 60 min. den klassiske.

60 min. ansigtsbehandling med dobbelt afrensning, hudanalyse med hjælp til produkt valg, peeling, dybderens, let retning af bryn, specialmaske og afsluttende toner og cremer.

Den klassiske ansigtsbehandling, der er god til dig der ikke døjer med de største hud problemer. Kan anbefales at få lavet 1 gang om måneden. 

500,-

Wellness ansigtsbehandling 75
min. ren afslappelse.

75 min. ansigtsbehandling med Dobbelt afrensning, hudanalyse, peeling, ansigtsmassage med akupressur og lifting teknikker, peel-off alginat maske, hånd-, nakke- og hovedbundsmassage. afsluttende toner, ampul, liposomer, øjencreme og dagcreme.

Den ultimative ansigtsbehandling til dig, der trænger til ansigtsmassage, afstressning og fugt!

700,-

Luksus ansigtsbehandling 90
min. all inklusive.

90 min. ansigtsbehandling med dobbelt afrensning, hudanalyse med hjælp til produktvalg, peeling, dybderens, retning og farvning af bryn og vipper, specialmasker, ansigts- og hovedbundsmassage og afsluttende toner, ampul, liposomer, øjencreme og dagcreme.

Indeholder alt det dit ansigt har brug for!

750,-

Deluxe ansigtsbehandling 120
min. i himlen

120 min. Vi starter med en afspændende og dybdegående ryg-, skulder- og nakkemassage. Ansigtsbehandling med dobbelt afrensning, hudanalyse med hjælp til produktvalg, peeling, maske, dybderens, retning og farvning af bryn og vipper, special maske, løftende og drænerende massage af hals, ansigt og hovedbund samt afsluttende toner, ampul, serum, øjencreme og dagcreme.

Luksus ansigtsbehandling inkl 30 min. dybdegående ryg-, skulder- og nakkemassage. Så bliver det nærmest ikke bedre. 

1.000,-

EKSTRA DYBDERENS

30 min. ekstra dybderens beregnet til dig som trænger til en ekstra udrensning i ansigtet, bryst eller ryg. Vær opmærksom på at der allerede er dybderens med i de fleste behandlinger. 

300,-

EKRA ANSIGTSMASSAGEST

30 min. ekstra forkælelse. En afspændende, løftende og drænerende massage, hvor muskelspændinger og stresspåvirkninger bliver masseret ud af enhver ansigtsmuskel. Massagen foregår i en maske, creme eller lotion bestemt efter hudtype.

300,-

EKSTRA NÆRENDE OG FUGT GIVENDE ALGINAT
PEEL-OFF MASKE

Du har også mulighed for at opgradere din maske med den super nærende og fugtgivende alginat peel-off maske som tilføjer huden essentielle aminosyre og mineraler. samtidig spære den alt fugt inde, og vil blive lagt oven på en fugtgivende maske for at få masken til at trænge helt ned i huden. 

100,-

KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Blegdamsvej 84

2100 København Ø



INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.



Copyright © 2020 Acaao

Design og udvikling Acaao