Ansigtsbehandling i høj kvalitet

Hos Body N'Balance er ansigtsbehandling et af vores specialer. Vi hjælper dig med at optimere din hud og skræddersyr gerne en behandling, der passer til lige netop dig. Søger du en kosmetiker i nærheden af Østerbro i københavn Ø og Nørrebro. der kan levere behandlinger i høj kvalitet, er du velkommen til at bestille en tid hos os.


Vi tilbyder en grundig og sund hudpleje, der er tilpasset din hudtype. Vi vejleder dig også i brug af produkter og livsstil, så din hud kan forblive sund og flot. Det er aldrig for sent at tage sig godt af sin hud - tværtimod. Lad os se nærmere på den og komme med vores anbefalinger til en ansigtsbehandling.

Professionel ansigtsbehandling med nogle af de bedste produkter på markedet

Vi arbejder med mærkerne Mesoestetic og Dr. Baumann, så du altid er sikker på et flot resultat – uanset om du er til de medicinsk-kosmetiske produkter eller til de bionome produkter helt uden tilsætningsstoffer, parfume, duftstoffer og mineralske olier.​

Trænger din hud til kærlig omsorg, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har set mange scenarier gennem årene og ved, hvad der skal til for at genskabe hudens balance og værdi. Sammen finder vi den ideelle løsning til dine behov. Kontakt os for at høre mere om de forskellige produkter til ansigtsbehandling.

Kontakt os for mere information og booking af tid

Vil du booke en tid til ansigtsbehandling eller høre mere om vores produkter og behandling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 72 76 78 eller på e-mail info@bodynbalance.dk.​

Mesoestetic ansigtsbehandlinger​

Acnelan​

Mesoéclat​

​Dr. Baumann Ansigtsbehandlinger

​​VI BESTRÆBER OS PÅ AT HAVE LEDIGE TIDER PÅ DAGEN,

SÅ TJEK VORES KALENDER OG BOOK EN TID ALLEREDE NU!

​☏ Tlf.: 71 72 76 78

✉ E-mail: info@bodynbalance.dk

CVR: 38833405

Adresse:

Blegdamsvej 84

2100 København Ø

​Åbningstider:

​Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 

Det er i øjeblikket ikke muligt at ringe til klinikken. Send gerne en mail i stedet, eller benyt kontakt formularen.