KINESISK MEDICIN - AKUPUNKTUR, GUA SHA, CUPPING, MOXA

​Kinesisk medicin og akupunktur bygger på den teori, at sygdom og lidelser kan behandles ved, at der bl.a sættes sterile nåle i særlige punkter på kroppen, eller man behandler med cupping og guasha på hud og muskelområder. Lidelser opstår som følge af ubalancer i kroppen, og ved hjælp af de forskellige behandlingstekniker aktiverer man kroppens egne helbredende kræfter, så balancen kan genskabes.

​​Hos Body N’Balance kan vi være behjælpelige professionel akupunkturbehandling. Vi har især mange besøgende fra Østerbro, København Ø og Nørrebro, men vi hjælper dig gerne uanset hvor i landet du kommer fra.

Akupunkter til behandling af kroniske og akutte sygdomme

Akupunktur er en seriøs behandlingsform, der har sit ophav i den kinesiske medicin og filosofi, og er her blevet praktiseret i årtusinder. Akupunktur kan benyttes til at behandle både kroniske og akutte sygdomme, samt som forebyggende behandling, og det benyttes ofte til at lindre smerter, herunder blandt andet;

  • Gigtsygdomme
  • ​Fertilitetsbehandlinger
  • ​Migræne/hovedpine
  • ​Smerter og spændinger.

Akupunktur er en alternativ behandlingsform, men har siden 1970’erne vundet indpas blandt danske læger. Således benyttes akupunktur nu på mange hospitaler verden over, og verdenssundhedsorganisationen WHO har udarbejdet en liste over en række sygdomme, hvor akupunktur anbefales som behandlingsmetode. Den tæller blandt andet: smertebehandling, neurologiske lidelser, luftvejslidelser, muskel- og knoglesygdomme, med flere.​


​Kontakt os for yderligere information

Hos os får du en grundig behandling, hvor vi naturligvis tager udgangspunkt i dig og dine ønsker. 

​Har du spørgsmål eller vil du høre mere om vores behandlinger, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 71 72 76 78 eller du kan skrive til os på e-mail info@bodynbalance.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
PRISER

  • Første behandling 650,-
  • ​Opfølgende behandling 500,-
  • 60 min. behandling
  • ​10-turs klippekort 4500,-​

​​VI BESTRÆBER OS PÅ AT HAVE LEDIGE TIDER PÅ DAGEN,

SÅ TJEK VORES KALENDER OG BOOK EN TID ALLEREDE NU!

​☏ Tlf.: 71 72 76 78

✉ E-mail: info@bodynbalance.dk

CVR: 38833405

Adresse:

Blegdamsvej 84

2100 København Ø

​Åbningstider:

​Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 

Det er i øjeblikket ikke muligt at ringe til klinikken. Send gerne en mail i stedet, eller benyt kontakt formularen.